Followers

RINDU NAK MENULIS

Dah lame i x menghapdet blog kan. Sumpah rindu!!! rindu!! rindu!! tapi.. Masa sangat-sangat mencemburuiku.... Masih mencuba nak sesuaikan diri dengan waktu keje yang baru ni.. 8-5pm.. Kalau time keje tengah banyak tu, tgh tension tahap gaban, makaaa time tu jugak la rasa cam nak benti keje je kan... Subhanallah... Istigfar banyak2..  Dah, lupekan..!


i love my job very much.. muahahaha, pujuk diri sendiri hokeh.. cer teka yang mana cikgu yang mana student? nampak sama kan kan kan..perasan!

Erm... mmg rindu sangat nak menulis.. banyak stori mori yang nak cerita, nak abadikan kat sini, tapii...tapii...  ntah bila la.. Bukan stakat blog, rumah tangga pun x terurus..huhu.. penat... masih dalam proses menyesuaikan diri.. Ni pun curik2 masa, nak jugak hapdet,memandangkan pelajar tengah xam skang ni, maka ada la ruang utk ku bernafas sikit..heheheh

Hobi pelik i sekarang bila tension, sakit hati, susah hati, bukak website air asia @ booking.com @ agoda, maka tenanglah jiwaku ini..muahahahaha.. x dapat pegi, dapat cuci mata pun jadilah..( di samping ambil wuduk, baca quran n solat la kan.. ).. Aim taun ni nak p melancong oversea lah konon.. please incik baybee please...punye berangan nak p Korea ka, China ka, xpun p Bandung ka  kan.. dekat dekat sudahhh!!  jom..jom... Semoga di permudahkan oleh-Nya dan di murahkan rezeki kami semua.. aminn..amin..amin..

Psst : tiap kali bukak blog, mesti p terjah blog i'm yourss and journal of my life dulu.. hehe, suke baca INI blog VERY MUCHHH

2 comments:

nik ros said...

journal of my life tu blog apa la tu..hohoho

pleasee la update selalu yea. rindu nik nok baca blog jiey.lamo kot dop update...huhu

QUEEN of Heart said...

hehe suke baca blog nik