Followers

Impiana Resort Cherating~

ASssalamualaikum w.b.t...
Salam pagi jumaat..
Hari yang d tunggu-tunggu..
Alhamdulillah...

Mood bercuti datang lagi..
Kali ni destinasi pilihan kami ialah Cherating.. 
Pilih yang dekat ajelah sbb cuti weekend 2 hari je pun, p jauh-jauh penat pulak..hehe..Kalau dah jenis kaki berjalan, ari minggu je panas bontot xleh duk umah.. 
Ni terpengaruh dgn encik hubby la ni, Kalau dulu saya mana suka berjalan..haha..

Tetiba rajin update entri kan..
Sbb arini xde clas, pastu kalau x bukak tenet,rasa cam lambat je masa tu bergerak.. ( x sabar )

Sbnrnye kami da lama plan nak p cherating ni, sbulan yang lepas kot, encik hubby la, asal hujung minggu je dok sebut cherating cherating cherating.. Tapi masa kurang mengizinkan kami.Ada je kekangannye.. Minggu lepas encik hubby terlibat dgn perkhemahan kt skul, danish pun kurang sihat, pospon lagi.. Minggu ni, Insyaallah, dgn izin-Nya...

After buat survey kat banyak blog, mostly bloggers memilih Impiana Resort Cherating, berbanding The Legend Resort. Baca pengalaman dorg mcm best sangat-sangat! 

Terus teruja!! kih kih



Lepas promote kat encik hubby, n dapat persetujuan beliau, terus buat booking kat booking.com.. 3D2N.. Saya suka buat booking kat sini sbb harga y di paparkan berdasarkan jumlah hari yg kita pilih. Dah byk kali booking kat sini n sgt puas hati dgn servis yang di berikan..

Sbnrnye percutian kali ni jgk sempena anniversary kami yg ke-2, juga merangkap birthday mummy. Dan juga reward utk danish sbb dah sembuh dari cirit-birit n muntahnye.. Danish ni, dia sangat suka pegi bercuti,hepinye lain mcm tau., mcm tau-tau je kan,padahal kecik lagi.. haha, like father like mummy like son~

Lepas balik skul kul 12.15 japg, tunggu encik hubby sampai, n terus gerak p Cherating.
Serius x sabar k! hehe...Nnt kami update okeh.. ( tetibe je kan..., sebelum ni mana penah update pasal holiday )
Sbbnye : Saya baru mendapat kesedaran, selain daripada menyimpan kenangan, secara x langsung ia jugak bakal menjadi rujukan kepada org lain..kan.. Kami pun merujuk blog-blog org lain jugak sblm pilih destinasi... Sharing is Caring~


Cinta hati saya        ~ Mohd Azrryzam & Muhammad Danish Aqeef ~

tata~



4 comments:

nik ros said...

have fun jiey..nnt update la citer gi cherating.buleh la nik nak gi cuti sana nnt .

zila manaf said...

conoknyeeee

QUEEN of Heart said...

tq nik, hehe, x sabar tunggu cite nik dari melaka

QUEEN of Heart said...

zila : seronok sangat,,heee