Followers

~Impiana Resort Cherating : Day 1

Alhamdulillah, dah selamat pulang dr bercuti..
Semuanya berjalan lancar dengan izin-Nya
Syukur...

Perjalanan kami ke Cherating bermula lebih kurang jam 3.30 pm, Lepas incik hubby sampai dari raub, kami terus gerak, benti makan jap kat rnr Maran n teruskan perjalanan.. Kami sampai kat sana dalam pukul 6.15 pm..

Hari pertama xde aktvt sangat,masing-masing nak berehat ,kepenatan,sbb lepas abis keje kami trus gerak..

Okeh...direct to the point,, ehehehe



Ni adalah laluan masuk ke resort


Dah sampai.. Danish terus melompat kegirangan..kihkihkih, suka betul dia..

Dekorasi bilik yang simple tapi romantik.. Resort ni sangat sesuai utk pasangan yg nak honeymoon.. Kami pun honeymoon jgk,hehe,smabil berperang dgn Danish

Toilet yang bersih.. i like.. i paling cerewet pasal kebersihan toilet ni okeh.. x kisah hotel murah ke mahal, janji toilet berkilat,,hooohooo


Ruang mandi,walaupon kecik, tapi selesa..

Tv lcd kecik aje, tapi cukup lah kan, ada astro..incik hubby suka la.. dpt layan astro warna sambil bergelak ketawa dgn anak bujangnye

Bilik kami.. bilik 209

View dari balkoni bilik.. Semua bilik kat sini mengadap pantai.. resort ni memanjang..


Kami request katil baby untuk danish, ehehehe




ini je utk ari pertama, dan aktivi seterusnya tido..heee

2 comments:

Haryati Faizal said...

besnhye...tenang n nyaman!

QUEEN of Heart said...

best sangat-sangat,hee