Followers

~ Impiana Cherating Resort - Day 2 (part 1)

Salam sume,
Arini nak update utk hari kedua kami kat cherating..
Kami xde la buat pape aktvt sangat sbb kami datang pun untuk berehat semata-mata..

Layan gambar je eh..tapi kualiti gambar x berapa bes sbb kamera kami murah aje,huhew

Hari yang indah bermula dgn breakfast dulu , danish ni sangatlah teserlah kehepiannyee.. kecik-kecik dah pandai kan.. haha, ikot perangai sape tah????
Danish jalan dari bilik sampai la ke cafe okeh..banyak kemajuan nih!

Wah, ai pakai skirt you..."hari ini dalam sejarah okeh..." terdiam sejenak encik hubby ku... kikikikiki, well incik hubby kata, isteri dia ni pakai ape pon cantik.. (~TERHARU


Bila dia dah pandai jalan.. nak pimpin dia?.... jangan harapla.. di tepisnye tangan ku ini

Kami breakfast kat kedai kopi aje..huhuhuhu

Teruna pujaan ku..

Breakfast kat sini ok la,ada byk choice jgk, hari 1st ada nasi lemak, bihun goreng, roti canai, kari ayam, bubur nasi ,desert-desert n mcm-mcm lagik, xsempat snap mknan sbb sume kelaparan..haha, dah siap mkn baru perasan,,huwaaaaa

Danish mkn banyak.. Roti telor, bubur nasi, pancake, bihun. ..Alhamdulillah, selera dia dah betul-betul pulih..cayang awakkk!!!

Lobby..

Kami.. semoga kebahagiaan ini berkekalan hingga ke akhir hayat.. aminnn

Masa untuk terjun kolam... oyeahhhhh!! pagi tu x ramai sangat org, maka dapat la kami konker,mandi sepuas-puas nye.. lepas setengah jam, ada la 2 3 family datang... 





Danish nangis nak ikot papa p belah sana..sana dalam la sayanggg

Suka bila papa bawak p kolam belah sana




Lepas mandi kolam,kami p jalan-jalan kat pantai lak..pantainye bersih..cantikk.. pantai ni mcm x sesuai sket utk mandi sbb berlekuk..so kami santai-santai je la kat tepi tuh..

Lepas sume dh penat , balik bilik, danish dah kebiruan kesejukan..nangis kuat-kuat lapar susu..haha.. pas minum susu,trus tido x hengat..




2 comments:

Haryati Faizal said...

belum penah smpai ke cherating lagi, mungkin 1 ari nanti...

QUEEN of Heart said...

insyaallah,jomm, kat sini best sgt, santai n rileks