Followers

...:: Danish..Danish.. ::..

Sabtu lepas, kami pegi ke Majlis Jamuan Akhir Tahun Sekolah Incik Hubby yang di adakan di Awana Golf n Country Club, Genting hINGLANDS.. Sepanjang majlis berlangsung,anak teruna i ni telah menimbulkan banyak kontroversi..hahahaahaha.. Arini nak tempek gambar-gambar kontroversi yang di cetuskan oleh si comel..Waaa, kecik-kecik dah pandai kontroversi ya sayaNG... tak mau tak mau.. 


Memula sampai,dia dah panas bontot, xleh duduk diam..Adoiii, haru MAJLIS.. kAlau suruh duduk diam-diam, dia menjerit sekuat hati,waaaa, malu la mummy sayang oiii..
Kalau bg dia jalan, abis 1 dewan dia jalan sambil bawak sudu ni, ketuk-ketuk sume benda,,

Semua orang yang dia jumpe dia p tegur, orang layan ke x, dia blakang kire okeh 

Masa i n incik hubby dok sebuk makan-makan, baru perasan Danish hilang..cari punye cari, kat sini upenye dia.. hadoiiiii, Pandai dia cari port,

Seronok betul dia berborak... Danish ni mmg jenis x leh kalau xde kawan..

Dan kemudian, berebut kakak ainina comel pulaks!

 Dapat kat dia hokeh... korang mesti pk bkn-bkn kan tgk pics ni kan...no no no no! ini juz ciuman kasih seorang kakak utk adiknye laaa.. cium dahi je tau.. teknik fotografi yg membuatkan ianye kontroversi..haha...
Kakak ainina ni very lovely, dia sayang danish sangat-sangat, dia pimpin Danish x nak lepas,Danish nak tidopun dia x bagi,hehe.. 

okeh,Abis dah sume kontroversi, papa dah suruh balik

Sebelum balik, singgah bergambar kat strawbery park jap, x masuk dalam pun, sbb da byk kali sangat datang,

Papa ajak naik keta kabel,naik atas,(dia siap belikan sweater utk ank kesayangan dia tu)  tp, i x nak, lagipun musim skrg ni mcm x sesuai nak naik atas kan, sejuk melampau.. Dah x nak  naik atas, dia ajak p kl pulaks, i x nak jugak, hehe, malas nak berpenat-penat..Dalam pada sesi pujuk-memujuk ke kL tuh, Danish mengamuk, puting dia ilang, yes! yes! Maka perlu lah balik terus untuk membeli puting baru danish..hehe.. Dalam perjalanan balik, Danish dok mengamuk aje nak puting, mmg menguji kesabaran.. Akhirnye dia tertido jugak...Sekiann.... ;-)

4 comments:

Izara4eva™ said...

wehh cium sapo tuuu ?

Izara4eva™ said...

wehh cium sapo tuuu ?

Yuyun said...

wa, sama la dgn anak saya.. bawa pergi kenduri 1 dewan dia tawaf.. hehe by d way salam perkenalan.. kalu sudi follow la sy , http://rayyanrizqie.blogspot.com/
tq

nik ros said...

comelnya danish.peramahnya dia