Followers

Love u laaaa mR. aRROgant.. kITA Serupaaa~

Sape tengok cite Love u Mr. Arrogant sila angkat tangannn!!!!
cop..cop!! aku tengok cite ni after solat maghrib okeh.. tak kesah la rugi 10 menet pun, janji yang wajib di tunaikan dahulu.. Skang ni kan maghrib awal.. Lagik la takde alasan..

Best giler kan episod semalam ngan arini, senyum sorang-sorang aku nengoknye.. Nasib baik tengok ngn Danish je..
Makin sweet la dorang nih..
Tapi persoalannya.. Nape tetibe aku nak post entri pasal cerita  mr. arrogant lak ni ek?? Haaa, ni la habaq..

Episod semalam after dorang lari dari majlis kawen tu, dorang trus pegi bercuti sehelai sepinggang je kan..
Then masa scene dia kuar beli baju tu,,, aku cakap dalam hati.. macam kenal je tempat nih.. Night Market batu Feringghi nih.. Eh, kitaorang pun penah pegi sini la... wahh..sama la kita.. tetiba aku  feeling jadik zara kejap.. Muahahaha.. [ macam la aku sorang je penah pegi sini.. tu pun nak heboh ke??]

Ni la tempatnya... Night Market Batu Feringghi.. Kami pegi sini bulan Jun taun lepas.. tapi masa tu belum giler nak berblog lagik.. maka tak ade lah entri percutian ni dalam blog kesayangan aku nih.. Eh, eh, tu la mr. arrogant aku.. hensem tak?? hensem tak?? hensem la di mata aku  (*_______*)

Okeh,pastu kan, bile dekat-dekat nak abis episod semalam,ada scene yang menunjukkan location penginapan honeymoon zara n irham ni adalah di Hydro Hotel Penang.. Eh..EH..Sama lagik.... Masa percutian kami taun lepas pun, kami menginap kat hotel tu jugak tau.. hahaha, sebok jek aku nak mentionkan jugak kannn~
Lagik la membuatkan aku sengih sorang-sorang feeling jadik heroin cite tuh... Kuang kuang kuang... Giler kauuu, siap bawak masuk mimpi semalam tau.. Lawak betull lahh..


Hotel nih memang puas hati sesangat sebab biliknya super duper luas untuk danish main kejar-kejar ngn papanya....kebersihan memang tip top,selesa, paling penting ada bath tub kegemaran danish.. Jugak ada free shuttle utk ke night market batu feringghi.. Sarapan sedap n kolam terbaikk untuk anak-anak..

Tadi ada scene yang irham tengah berangan kat balkoni bilik sambil tengok laut n zara datang mengejut tu kan.. Haa, ni la balkoni nya.. Memang cantik view kat hotel ni, mengadap laut.. Tenang je... Sesuai sangat utk mood honeymoon..

Pastu ada lagik satu scene tadi yang zara ajak irham pegi makan passemboq.. Dorang gi makan kat Padang Kota Lama.. Dorang makan kat kedai Gani tu... Waaaa, sama lagikk... Sama la.. sama.. sama.. Suratan atau kebetulan nih.. Muahahahaha... Berangan jadik zara lagi~
Yang ni takde gambo.. Rugi ah tak amik gambo kann.. Sebab masa kami pegi tu, hari nak ujan, makan cepat-cepat, trus lupe nak amik gambo..

Okey.. itu aje entri untuk arini.. poyo giler kan..
Korang jangan menyampah tau tau.. Saje nak perasan, berangan jadik heroin..., feelin feeling romantik gitew~
tata~



1 comment:

:: Cik Viva :: said...

Salam kenal..
Terbaiklah..dah dua blogger sy jumpa setakat ni wat entri pasal cite LMYA siap posing dalam Hydro Hotel. Apepun, cite LMYA ni mmg best sesangat..Love Zaara & Irham..hehe