Followers

~ Impiana Cherating Resort- Day 3

Assalamualaikum..
Update entri cherating x abis lagi..wakakaka..da lama entri ni tersimpan kat draf, ntah, xde mood nak menaip.. Walaupon da lame, x kire! nak tempek jugak kat sini..
Korang jangan risau, ini last part punye,pasni xde dah.

Sebab entri ni da lame, layan gambar ajelah k,

Breakfast hari terakhir kat sana

Budak comel yang terlampau hepi sampai xnak balik... Nanti awak bodek papa, kita mai sini lagi na sayang..

























*entri ni dah lama,terjumpe kat draft publish kan aje tanpa mengedit ape-ape langsung..

2 comments:

Haryati Faizal said...

salam...

syoknye pi cherating...

QUEEN of Heart said...

hehe, seronok, Alhamdulillah..