Followers

Incik suami tetiba datang bawak kek~

Semalam incik suami tetiba muncul depan pintu umah bawak kek harijadi uolsss.. Konfius jap.. Ari jadi i ni 20 hb ke 25hb ke??? Hehehe, x kisahlah, belated pun belated lahh sayang.. tenkiu b.. muah muah!!
Tapi yang kelakar nye, awat yang skema sangat tulisan kat atas kek tu b?? I tanye dia, awat tak tulis i love you ka,, happy birthday sayang ka... Dia cakap dia malu nak suruh budak kedai kek tu tulis..muahahahaha.. Pemalu laki i nih.. Anyway, tenkiu sayang, walaupun bukan kek secret recipe, tapi i suke sangat-sangat.. [laki i ni mmg x reti beli kek secret recipe, tengok harga sebiji kek tu pun, dia dah fengsan dulu... hadoii, redha ajelah kan.. kikikikiki]
Okeh, kalau nak ikot kronologi nye, ni tahun pertama kowt incik shuami bagi kek sempena birthday i... Maksudnye sepanjang 3 tahun perkahwinan kami ni la.. Tahun pertama bagi baju, tahun kedua bagi handbag guess + tart tenas (hahaha, giler klaka cite tat nenas ni.. nanti kalau ada masa i syer na ..).. N tahun ni kek pulak.. Kalau u Xbagi pape pun i tak kesah sayang, u ingat birthday i pun i dah syukur sangat-sangat.. Tenkiu again.. Semoga ikatan suci ini kekal  bahagia till jannah.. Amiinnnn

 kek birthday

 Disamping kek, incik suami juga membawa kfc

 Juga durian

Tapi apakan daya, masa incik suami sampai, i baru je lepas makan spagetti diatas.. Kekenyangan yang amat.. Maka kek, kfc dan durian tidak dapat di jamah lagi kerana perutku sudah full tank..  Ampunnn suami... Tapi takpe, arini akan ku pulun kek n durian tu banyak-banyak hokeh.. heee~ tenkiu lagik dan lagik... 

2 comments:

nik ros said...

amboi..sweet sgt ni.

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnya en hubby wat seprais..=)